***

Сайюри Тамико
Я все могу
Когда любима
Хранима бережно
Как ваза
Ведь  вижу -
Для тебя  неважно -
Хрустальная
Простая
Есть главное:
Не  от  цены
Желание,
А по сердцу
Пришлась
И  дорогА  я.
 

**:)
10 06 2012


//«Якщо є так, то що є та краса?-посудина у котрій порожнеча чи то вогонь палаючий у ній»
Л Костенко