Гадання на ромашцi

Наталя Мазур
Посеред  розмаїття  квітів,
 В  барвисто-щедрий  ранок  літа,
 Побачила  ромашку  білу.
 Колись  таку,  мені  несміло,
 Ти  дарував  із  поцілунком.
 Тоді  химерні  візерунки
 Пливли  хмарками  понад  нами,
 Ніби небесними човнами.

 На мене спогад враз налинув...
 Я зазирнула у краплину
 Роси, в середині ромашки.
 Та враз зітхнулось мені важко,
 Думки накинулись юрбою:
 -  Чи бути, милий, нам з тобою?
 -  Кохаєш ти мене, чи ні?
 Повзуть тривожно-руйнівні
 Питання:
 - Може погадати
 На пелюстках малих, крилатих?

 Ромашки пелюстки тендітні
 Тремтять, тріпочуться на вітрі:
 -  Ромашко, не втрачай надію,
 Тебе зірвати не посмію!
 Рости, цвіти на радість людям,
 Розвеселяй їх сірі будні,
 А той, моє хто серце має,
 Я знаю! Знаю! Він кохає!!!


 11.06.2012р.