Нiчна фея

Василь Кузан
Ти спиш, звичайно... І не сниться
Тобі коханець випадковий,
Який нервується і злиться,
Й на небо вішає підкови
 
На щастя... Буде знову літо
І фея з ніжними руками
Його засипле тіла цвітом,
Сховавши досвід за роками.
 
Нещасний!... Викинь мрію з думки -
Не знаєш ти нічної феї!
Вона ті ласки й поцілунки
Бере у вигляді трофеїв.
 
І спить спокійно. І не сниться
Їй ласколюбець випадковий,
Який нервується і злиться,
Й на небо вішає підкови...