Баба Женя...

Николай Липов 2
        Жені Метельскій з Чернятинець


Літа тебе хай тихо
Обминають
І не турбують твій
Поважний вік:
Як,  підростуть,
Ще правнуки
Згадають,
Що ти – дороговказ
Була для них.

Земля батьків з тобою
Поєдналась,
Переплелась,
Як буйнії літа,
Тобі завжди за працю
Уклонялась,
Бо ти її
Селянська доброта.

Все на землі,
Що зроблено руками,
Своїх взнає імення авторів,
Живе і буде жить в селі віками,
Як памятник
Звитяги трударів.
, 12.06.2012