Забудь

Женева Маррон
Забудь про неї, не дзвони вночі.
Вона без тебе майже вже щаслива.
Не плач, не зви її і не кричи,
І досить сподіватися на диво.

Вона інакша зовсім вже, повір,
Чужа тобі, незрозуміла.
А у твоїй душі лишився звір,
Вона його так не любила.

Вона давно вже не сама.
То й що, що то один, то інший?
Її душа -  немов зима,
Зате в обіймах найніжніших.

Не любить вже вона тебе,
Хоч часто згадує до болю.
Сумує, що нема себе,
Тієї, що була з тобою.