Палиндром 380, квадратный

Антосыч
- Си, Бог и фа - то база бота?
- Фиг!
- О, бис!

С И Б О Г
И Ф А Т О
Б А З А Б
О Т А Ф И
Г О Б И С



***
Читается с конца и с начала по вертикали и по горизонтали одинаково

12.06.12