мы с тобой...

Катерина Пивак
 мы с тобой под дождем голышом...
    только мы -ты и я... никого...
       ночь и дом, и камин,а потом
            про любовь мы отснимем кино...

тихий стон, страстный крик, тишина...
    дождь идет и... кино про любовь...
       мое тело отныне твое...
            мы любовь понимаем без слов...
         
   

You and I – we are naked in the rain...
Only we’re - you and me ... anyone...
night and home… fireplace… then again
We’ll make movie with you about love…

The soft moan, passion, cry, silence ... then...
It is raining  ... and movie of love...
Now my body is yours – it’s the main...
And we love, understand without word...