В Киеве липы цветут

Василий Базилевич
Ночі не стало,
сонечко встало,
медом наповнена суть –
в Києві липи цвітуть.

Сонце в зеніті,
дахи нагріті,
бджоли старанно гудуть –
в Києві липи цвітуть.

Гумові шини,
екстра бензини,
запахів вся каламуть –
в Києві липи цвітуть.

Сонце  на  вечір,
тепло, як в печі,
люди з роботи ідуть –
В Києві липи цвітуть.

Стійкі парфуми,
в голові думи,
чомусь, не можу заснуть –
в Києві липи цвітуть.

Світяться зорі,
стихло надворі,
сон забирає у путь... –
В Києві липи цвітуть.

Фото автора