Великдень

Лелик Котаева
Світанок. Ранок встає.
Далеко в гаї,
Тихенько заспіває,
Трава під свіжий вітер,
Що роси з гілок п'є!

Нічого більш не треба,
Коли відкрилось небо,
І хмароньки співали дощем слова:
ТИ-Є!

Співали квіти вітру,
Співали птахи, хмари,
І все життям ставало під весняним дощем...
ТИ-Є!-казало Сонце, що силой Твоїй сяло,
І вірш життя писало своїм тонким лучем!

ТИ-Є!-немає смерті!
ТИ-Є!-немає лиха!
Ти є життя та сила!
Ти є любов!
ТИ-Є!
         1998г.