Палиндром 420, квадратный

Антосыч
Капа, дале папе репа пела, да кап.

К А П А Д
А Л Е П А
П Е Р Е П
А П Е Л А
Д А К А П

***
Читается с конца и с начала по вертикали и по горизонтали одинаково

17.06.12