Сълза

Петко Илиев
Останали за дълго време вплетени,
без никакви движения  и бездиханни,
тела изправени,  в безмълвно единение,
ръце  обгръщащи, сърцата    жадни.

Държим се здраво, сякаш сме над пропаст.
Борба и страх. Захвата да запазим.
И  вкопчени в страстта,  като в живота,
разтърсва ни поредният оргазъм.

Не бързаш да ме пуснеш, хватка  здрава,
дъхът  ти във косите ми бушува.
Сълзата, паднала ,на мъжкото ми рамо,
наградата от теб рисува.

Петко Илиев