Совет

Принцалександр
Играя с совестью беспечно в кошки-мышки, прятки,
Бежать советую быстрей, без остановки и оглядки.
Опасны оные с самим собою игры ...
Из кошки совесть может превратиться в тигра.
===================
If you are playing light minded games with own conscience, particularly cat-and-mouse, hide and seek,
Then please take my advice: keep running from yourself away without looking back.
There is a danger in such playing with yourself ...
The conscience suddenly can turn from cat into blood thirsty tiger.