Я так люблю тебе нерозум1ти..

Светлана Царук
Я так люблю тебе нерозуміти..
Губитися в твоїх очах,
В обіймах із тобою мліти,
Як догорає жар в кострах..!!
Так хочеться з тобою поруч бути
І чути стук твого серцебиття,
Коли у поцілунках буду я тонути
І відчувати смак цього життя..!!
Чому життя таке несправедливе,
Коли, здається, все пішло на лад..??
Коли, здається, що була щаслива,
А зараз..зараз все не так..
Так хочеться думки твої читати
І знати, що ти думаєш про мене,
Але, здається, зараз ти,
Напевно, думаєш: "Відстань від мене"..!!
Така туга на серці в мене,
Що вити вовком хочеться мені..
І ось щоночі я дивлюсь на небо,
І місяць посміхається мені..!!
А зорі...................
Вони відображаються в очах моїх,
Коли з обличчя мого капають сльози..
Вони горять осушуючи їх..!!
І цей солоний присмак на вустах,
Який я відчуваю кожної ночі..
Так палить мої губи, що аж страх..!!
І пити..пити дуже сильно хочу..!!