Инч э схал, инч э чишт

Нелли Григорян
Мут гишерва шемин
Похоцнерн чапелов,
Анимаст кайлелов,
Ес теса хрештакин.

На еркинкиц ичав,
Хатук индз теснелу
Чишт ухин цуйц талу.
Ир узацин хасав.

Ес хима, инчпес мишт,
Похоцов эм кайлум
Байц шат лурдж мтацум
Инч э схал, инч э чишт.