Пнтрелов

Нелли Григорян
Чшмартутъюн пнтрелов
Молоракн эл пттес,
Миевнуйн э чес карох
Нра еткерин хандипес.

Азатутъян каротнес?
Хндрем, пнтрир наев нран.
Байц аснелуц, чворнес
S.O.S. Аликнеры таран.

Сер эс кочум еркнкиц?
Апсос, кес чи лини паштпан
Нра анимаст зохериц
Ашхарн дарцав герезман.