Вочинчанум эн вергерыс

Нелли Григорян
Сарери щверин
Зов камин э пчум демкис.
Даштавайри бурмункнериц
Тарманум э вар згис.

Шатахос андзревнериц
Тацотвум эн чор мткерс
Луснъяки пайцар жпитиц
Вочинчанум эн вергерыс.