Виштн верчацав

Нелли Григорян
Анхихч, аног, отар демков
Наюмес индз сур аяцков.
Ев айд цавиц танджвац огис
Хражешт твец апшац кянкис
У херацав.

Мармни кохмиц огу тричкн
Лур ындунвец. Огнец хмичкн.
На ужи гунд сртин мекнец
Ев ашхатанкн веракангнец.
Виштн верчацав.