Крик душ1..

Светлана Царук
Криваве небо.. 
Листя шум.. 
Що йому треба..?? 
Нехай замовкне - я прошу..!!    
Нехай зникне, не болить.. !!
І хай листя в мить згорить, 
А з ним кривава оця мить, 
Коли це небо так гримить.. 
І вітер віє звідусіль, 
А на душі велика біль.. 
І догорає вогнище мрій... 
Я забуваю погляд твій.. 
Слова всі, дотики твої, 
Думки, що в моїй голові,
Зникають теж у цій імлі 
І віють вже замети снігові.. 
Замерзла біль.. 
Всі спогади мої 
Морозить заметіль.. 
Чекаю вже, коли співати будуть солов"ї, 
Щоб загоїти на серці рани і рубці..   
Щоб зникли голоси.. 
В темряві оці, 
А з ними сльози 
І крик емоцій.. 

P.S. Авторы Светлана Царук и Татьяна Морозюк.