Ялта та море

Вера Кириченко
Ялта. Пейзаж мальовничий –
Море, будівлі і гори.
Сонце тут дуже пекуче.
Свіжість дарує лиш море.

Хочу від сонця сховатись,
Сукню негайно скидаю,
В море біжу я купатись
 В воду миттєво пірнаю.

Радість і щастя зі мною -
Хвилі мене обіймають,
Чую лиш шепіт прибою…
Кращої миті не знаю.