Супутники життя

Душу Не Пропьешь
Я не скажу, що я пiшов занадто тихо.
Я не скажу, що я пiшов з життя,
Але ви знайте-горе, щастя, лихо,
То є супутники буття.
Вони за нами підуть вкрай дороги,
Нас проведуть у смертність, в небуття,
Ми будем з ними в горесті тривоги
Бо, знаєте, то є супутники життя.