Палиндром 447, восьмиугольный

Антосыч
Лаву Ане б! Лажа. Сева на канаве сажал. Бен, а увал?

........Л А В
....У А Н Е Б
Л А Ж А С Е В
А Н А К А Н А
В Е С А Ж А Л
....Б Е Н А У
........В А Л


***
Читается с конца и с начала по вертикали и по горизонтали одинаково

01.07.12