Полювала на веселку...

Мантихора
Полювала  на  веселку  яром,  вмитим  сонячним  дощем.
Розкрадала  невеличкі  зоряні  скарбниці  поміж  хмар.
Видивлялася  в  тумані  слід  життя,  зруйнованого  вщент.

Вполювала,  розікрала... 
                Сліду  не  знайти  й  у  світлі  фар!

(03.07.2012)