Ой, буде морда бита

Эбба Фол
Во время столкновения возле Украинского дома митингующие против принятия закона о языках  вновь применили к правоохранителям слезоточивый газ, а также били их палками и хватали за форменную одежду.

Ну, шо, папаша, ти попав!
Народ же "русскім язиком" сказав:
Не трогай мову! Це питання
Не став в країні на голосування.
Ти думав, що найрозумніший?
Що знову всім свою лапшу навішав?
Не треба нас, "проФФесоре", дражнити,
Бо морду можем боляче набити.