Досить

Анатолий Сергеевич Казаков
Досить,  хлопці, точити  чвари,
Вже  зійшлися,  як  ті  полки.
Януковича  - яничари*
Й  України  - захисники.

Піднімайся  за Волю,  брате,
Бо  інакше нам  гріш  ціна.
Міжигір’їв  у  нас  багато**
Україна  у  нас  одна!

5.07.2013.г.
*Народ називає
       "янучари"
**резиденція
    Януковича