Чебилэрем

Гульжиган Гайнуллина
Чебилэрем,
чебилэрем,
сез бит минем
нэнилэрем,
сез бит
йомшаккайларым,
сез бит
мамыккайларым,
минем
матуркайларым.
Мина йогереп килэсез,
чу-чу диеп сез эйтэсез,
эллэ сез мине таныйсыз,
эллэ ашарга сорыйсыз.
Тары ярмасын бирэм,
тизрэк усегез диям,
кулыма сезне алам,
суны мул итеп салам.
Усегез сез зур булып,
Матур тавыклар булып.

Фото из интернета, великое за это спасибо.