Оранж та Адреналiн 2

Ляля Стрибная
Не знищив Оранж нас,
Пiднялися з колiн, шкода?
А хтось то добре знає,
Кращий засiб - вiйна.

Вже кошти вкладено,
Але нагода нiма.
О! Мова!
Розбрат нам надала сама!?
 
А заклик -Зброя! - не дiє,
I кровi майже нема.
Не Сирiя, не Лiвiя ми,
Знову шкода?!
      
Можливо помиляюсь я?
Вже йде вiйна?
   
      09.07.2012