Вишнева принада

Богдана Синюк
А вишні такі вже солодкі
Наповнені літом і світлом
Як перше юнацьке кохання
Що в серці сьогодні розквітло

Ти гілку до мене схилила,-
Дивись, наче просять,- Попробуй!
Торкаюся вуст твоїх скромно,
Цілую їх палко... Як добре!

Така ти чарівно-зваблива,
Мов вишня найкраща із саду
У думах навік поселилась
Вишнева моя ти принадо



Фото Володимира