Ой високо в небi

Валентина Андрущенко Франчук
Ой  високо в небі  там
жайвір співав,
Нам із милим сонце 
щедро дарував.
То не теє сонце, що
в небі горить,
А, що в душах наших
вічно пломенить.

Ой в зеленім гаю
соловей співав,
Щастя нам із милим
він подарував.
Щоби  через вінця
воно полилось,
Щоб усе намріяне
у житті збулось.

Ой перед віконцем
голуб воркував
Кохання нам з милим
він подарував,
Щоби не згасало
у наших серцях,
І солодким медом
було на вустах.

Ой у темнім  лісі,
зозуля кувала,
Нам із милим довгі 
роки дарувала.
Довгі роки в мирі,
злагоді прожити,
І кохання чашу
до  кінця допити.

картинка  з  інтернету  http://wallpaper-table.ru/_ph/28/2/148958242.jpg