тези жени не винаги са

Данаил Петров Досев
тези жени не винаги са
в менструация
било то бяла или черна или  падаща
звезда или
боза от грис--
халва ебаси а
щом ебеш ти жена в менструация ще те роди ебаси
 два пъти три пъти ще те роди  ако е жива но
но твоето
дете при ендека гърди на непозната
вдигат
се

ще мина  по съседската улица

желая те ти гледай си задачките
браточка остави и любовта гледай задачите
края на френската програма кпфрллл

мария вирхов не умря това  е и не е
поезия
ти публикувай на термитника ще се превеждат да
дойде и барозу

и амер презид е публикуван

цезаря гонеха за да се разведе отказа
твърдят че дал пари на някакъв гестаповец
легионерите не те а плиний май еба си