Чи я просила

Наталя Мазур
 Чи  я  просила  щось,  окрім  любові?
 А  ти  минуле  згадував  уперто,
 Ще  й  говорив  мені  про  це  одверто,
 І  біль  був у словах...  У  кожнім  слові...

 Чи  я  просила  щось,  окрім  бажання
 З  тобою  бути  під  вечірнім  небом?
 А  ти  мені  казав:  "Облиш,  не  треба,"-
 Й  зникав  мерщій,  кивнувши  на  прощання.

 Чи  я  просила  щось,  крім  мати  крила?
 А  ти  мовчав  і  уникав  побачень.
 Та  знаєш,  можу  все  тобі  пробачить,
 Бо  я  люблю!  Тобі  ж  любить  несила.

 14.07.2012р.        17:50