Обидно кратко

Дима Политова 2
увяхват цветя
изчезват дни
часове -
времето - обидно кратко
недостатъчно дори за стих
и тиха усмивка
от свян и конфликт с него
ще те изгубя
без призрачната ми фантазия
да те е рисувала
под светлината на светулка
щрих с четка на греховна луна
песен на щурец
вълнение
слабост
сладост
и аз