Зна ш?

Аннэт Никонорова
І планета на місті стоїть,
І вода у річках не тече.
Знаєш, щось там у грудях болить.
Знаєш, щось там у грудях пече.

Може то зайвих слів холодок?
Може то почуття так скупі?
Я сплету із надії вінок
І на серце надіну собі.

Проти волі любові не жить,
Проти вітру не спалиш всі сни.
Та я сильна. Я зможу любить.
Навіть поруч якщо і не ти.