Знайди пiдхiд...

Людмила Дзвонок
                "Не будь переможений злом, але
                перемагай зло добром!-
                Біблія, до Римлян 12:21.


Ти біль комусь несеш? Прошу, не треба!
Найди в глибинах Слова ті слова,
Що так давно відкриті, линуть з неба...
Душа з такими знову ожива!

Ділися ними - дай тепло, що маєш,
Знайди підхід, зітри чиюсь сльозу,
Нехай твоє кохання огортає
Того, хто потерпає у "грозу"!

Не будь ніколи сплячою для того,
У кого в серці біль, підстав плече,
Хай плач не буде а капела в нього -
Від хорового горе утече!
                18.07.2012

Натхнення від:http://www.stihi.ru/2012/07/11/3614

Картина из Яндекса.