Натхнення

Валентина Яроцкая
Ні з чим не порівняти насолоди
тієї одинокої години,
коли трапляється не щастя, а свобода, -
і знов рядків на серце злива хлине!

І забуваєш ти і час, і вік,
і з кожним словом сила прибуває...
Вірші приводять Радість на поріг -
і навіть ті, яких і не читають.