Богдан Ступка пiшов

Артемий Цыгельный
І хай там як... А зникло сонце:
В неділю, зранку він пішов
У біле затишне віконце
Його впустив серцевий шов

До сонця сонце добігало,
До Бога серце приростало.
Кістлява! Де погане жало?!
У Бога він. Його не стало...