Коли нема сл в

Злата Драч
.....
Коли немає слів і сліз немає,
Коли між нами спалені мости,
І коли серце вже не калатає,
А тілу так бракує теплоти.

Я порятунку в інших не шукаю,
І не втрачаю власний сенс життя.
Хоча й тебе я більше не бажаю.
Якщо пішов — немає вороття.

А я переживу, перечекаю...
Не вперше вже руйнують почуття.
Усе минеться, я напевно знаю,
А те що сталося... то не твоя вина.