Та мниця

Злата Драч
Я краще буду німою
І гратиму у мовчанку.
Про це обізнані двоє,
Обидва дали обіцянку.

Хіба то моя провина,
Що довелося збрехати?
Моя одна половина
Більше не може мовчати.

А інша каже: нечемно!
Тримай язика за зубами.
Здається, цей спір даремний
І вже набрид до нестями.

Тож хочу сказати напевно:
Якщо у вас є таємниця
Її закопайте під землю,
Втопіть у глибокій криниці.

Ціна є у кожного слова,
Та знають її одиниці.
Збрехавши одноразово,
Свою збережіть таємницю.