А ми залишаjемось...

Борис Смыковский
А ми залишаємось
              в ритмах забутих мелодій,
На жовтих світлинах
               в усмішках таких молодих.
Несе терпкий вітер
               пісок пережитого болю.
Мигтять, мерехтять
              і згасають вогні почуттів.
Як міниться світ,
             красою у вічність відходить,
Тривожного птаха квиління
                бездонну прорізує ніч.
Чия то душа повернулась
                і кличе з собою,
Чий, повний любові,
                знов погляд у серці горить?
Лишаються очі коханих -
                задумливі зорі,
І сльози туману
            у лагіднім світлі, мов дим...