Мр1ю..

Светлана Царук
Мрію про тебе,
Тобою живу.
Просто кохаю,
Просто люблю.
Мрію про погляд,
Про поцілунок..
Мрію про тебе
Як, про подарунок.
Хочу з тобою
Прожити життя.
Хочу від тебе
Я мати дитя.
Сина і дочку
Тобі народити.
Мрію тебе
Я щасливим зробити.
Мрію відчути
Твій дотик, твій звук.
Мрію торкнутися
До твоїх рук.
Мрію тебе
Цілувати, кохати..
Мрію тебе Я
Своїм називати.