Подсолнух-шляпа

Степаненко Василь
*

Я капелюха-соняха пригнув
До голови,
Аби прикрить від сонця.
І криси рижі
Вітерець загнув.

Подсолнуха-шляпу пригнул
К голове,
Чтобы прикрыть от солнца.
И рыжие края
Ветерок загнул.