Купалинка

Анна Будзько
стихотворение на белорусском языке


Я - дзяўчынка Купалінка,
Хоць маленькая яшчэ,
На мяне глядзіць Данілка
Не адводзячы вачэй.

Бо на мне вянок прыгожы...
Трэба трошкі падрасці,
І тады пашчасціць можа
Кветку-папараць знайсці.