Каламбур на беларускай мове - 15

Леонид Ганчаров
 Каламбур дзяўчыны аб сустрэчы з мараком


 Адказала злосна МАРАКУ  Я:
 "Мне не да спадобы МАРАКУЯ!"
 А калі мы з ім зайшлі за ПЛОТ,
 Мне прапанаваў ён іншы ПЛОД.
 *****
 Каламбур девушки о встрече с моряком

 Ответила со злостью  моряку я:
 "Мне не по вкусу маракуйя!"
 А когда мы с ним зашли за забор,
 Мне предложил он другой плод.