Завещание огородника на укр. языке

Промят Свема
Як умру, то поховайте мене у горОді,
Ще й картоплею прикрийте зверху при нагоді…

Поховайте й приступайте, зразу, до роботи -
Бо картоплю проклятущу треба ще й полоти.

Потім ще і кукурудзу, кабачки й морковку -
Зате, будуть вам зимою  свіжі заготовки.

А до того помідори, буряки й капуста -
Буде в вашій у коморі весело і густо…

А про мене, ви забудьте, та й не пам’ятайте…
Тільки раз у рік могилку бур’яном вкривайте…