то я

Лена Моргун
Щоночі сяє
крізь тумани
на небі зірка золота,
прилине серцем до вікна,
тобою милуватись стане...
Якби ти знав, що то є я...

В садах квітучих
вітер віє,
з дібров зелених вирина,
лягає на твої вуста
і кличе на світанку мрії...
Якби ти знав, що то є я...

А зірка не боїться болю
Коли у темряві згора,
і, мабуть, доля то така...
Ти не дізнаєшся ніколи,
що я кохала... я була...