Не зрозумiв

Наталя Мазур
Навіщо  ти  чекав  слова  зізнання?
Перевіряв,  чи  зрілі  почуття?
А  я  несла  своє  сліпе  кохання
У  вир  подій,  до  тебе,  до  життя.

Несла  мов  відра,  сповнені  водою,
Боялася,  щоб  необачний  крок
Не  вів  до  каяття,  не  став  бідою,
Хоч  у  думках  летіла  до  зірок.

Про  тебе  мріяла.  У  мареннях  блукала,
Засвічувала  жовті  ліхтарі,
Коли  небес  шовкові  покривала
Тонкий  ховали  місяць  угорі.

А  ти  чекав...  Скажи  мені,  навіщо?
Слова,  як  хвилі,  що  несе  вода,
Розіб'ються.  Моє  кохання  вічно
Світитиме!
Не  зрозумів...
ШкодА...

06.08.2012р.            22:50