Дв ноти сон

Татьяна Сливко
Зустрілись на нотнім стані
дві ноти -До і Сі.
Обнявшись блукали в тумані
їх звуки по росі.
Сплелися й злилися звуки,
звучали в унісон.
Плеча враз торкнулись руки
 і вкрали дивний сон