Книга

Петро Керанчук
 
Твій  спокій словом  не порушу,
У  час скрутний  пораду дам.
В мовчанні  книга –  не бездушна,
З віків  у літерах жива!
 
Сповита   з  долею любов’ю,
В відлунні щирім серця спів.
Візьми мене, візьми  з собою,
Нап’єшся  мудрости з віків.

В стрічках знайдеш розраду й спокій
І в досвіді  життєву суть.
Мої листки, як зріла осінь,
Лиш їх  читати не забудь.