Не залишай мене, прошу

Галина Яковлева Украина
Не залишай мене коханий,
Не залишай мене, прошу.
Не знаю, як цей день останній,
У світі я без тебе проживу.

Не світять мені з неба зорі,
Не усміхаються мої уста.
Ці випробовування долі,
Принесла в душу самота.

Тебе не бачать мої очі,
Вони покинуті, в сльозі.
І на столі лежать забуті,
Від серця кинуті ключі.

Не залишай мене коханий,
Не залишай мене, прошу.
Життя покинуте, в неволю,
Як гіркий дотик споришу.

Моє серденько у твоїм полоні,
Чекатиму тебе завжди.
І б’ється смуток в моїх скронях,
Не залишай мене, прошу!