Странная любовь

Алекс Абстрактный
Времени не подвластна.
Спокойна и страстна.
Нежна и опасна.
Чиста и неясна.
Непорочная, продажная.
   Милая, страшная.
Опознана не каждым
Странная любовь.

                Май 2007