Апокалiпсис

Августина Остров
загойдалося небо між крилами
заревіло людськими криками
як зжинали серпами ті ангели
душі грішнії, душі праведні

розлилися кров’ю багряною
затопивши заграву вечірнюю
а на ранок заплакали душеньки
заблищавщи на листі росами